Siirry suoraan sisältöön

Seksilelukaupat

Seksilelukaupat ja niiden monipuolinen valikoima

Erotiikkaliikkeiden suositut tuotteet menevät kaupaksi kuin kuumille kiville. Uusia seksikauppoja tuntuu ilmestyvän nettiin jatkuvasti. Penispumput ja erilaiset vibraattorit vaihtavat omistajaa. Tarjouksia seuraamalla voi löytää edullisia seksileluja omaa valikoimaansa täydentämään. Seksivälineitä myyvästä nettikaupasta tai kivijalkaliikkeestä löytää melkein mitä tahansa. Aina seksifilmeistä käsirautoihin ja erilaisiin anustappeihin sekä geishakuuliin. Miehille valikoimista löytyy niin keinovaginat, penisrenkaat kuin seksinuketkin. Valikoimaa kannattaa lähteä katsomaan avoimin mielin. Yhteinen lelujen valinta saattaa toimia vaikka osana esileikkiä, johon liittyy lupaus myöhemmästä nautinnosta. Seksistä ja seksuaalisuudesta puhutaan nykyään parisuhteissa avoimemmin ja se edesauttaa myös yhteisten seksilelujen hankintaa.

Seksilelukaupat ovat täynnä jännittäviä tuotteita. Arsnet sivun arvosteluja lukemalla saa hyviä vinkkejä, mitkä dildot ja muut välineet kannattaa hankkia. Jatka lukemista, niin kerromme mitä kannattaa ottaa huomioon ensimmäistä seksilelua valittaessa.

seksilelukaupat

Dildot huomaamattomasti netin seksikaupasta

Mikäli ei uskaltaudu valitsemaan omaa dildoaan tai muita seksivälineitä perinteisistä kivijalkakaupoista, voi ne aina tilata anonyymisti netistä. Usein niissä on lähettäjän paikalla jokin muu nimi. Halutessaan ne voi varmuuden vuoksi vielä tilata vaikka postin pakettiautomaattiin.

Usein perinteisissä kaupoissa on se oikea tunnelma ja tuoksut, mutta seksikaupat koetaan usein jotenkin noloina. Seksikauppa netissä on avoin vuorokauden ympäri ja siellä voi käydä omalla ajallaan siirtelemässä haluamansa dildot ja muut välineet ostoskoriiin. Netissä ei tarvitse pelätä tuomitsevia katseita, eikä vilkuilla olkansa yli ostoksia tehdessään.

seksilelukaupat

Ensimmäisen seksilelun valinta

Miten sitten valita ensimmäinen seksilelu? Ensimmäisille seksikauppa ostoksille lähtiessään kannattaa ensiksi vähän miettiä, että mitä haluaa. Mikäli ei yhtään tiedä, voi valikoimaa selailemalla löytää jotakin mielenkiintoista. Aloittelijana kannattaa valita jokin perustuote. Alkuun voi lähteä klitoriskiihottimella tai ihan perus dildolla ilman mitään erityisiä hienouksia. Miehet voivat alkuun testata penisrenkaita, suosittua fleshlight-masturbaattoria tai penisvibraattoria.

Aina hyvä seksi ei välttämättä ole itsestäänselvyys. Välillä siihen pitää panostaa hieman enemmän. Silloin voi ottaa seksivälineet avuksi. Kokeilemalla ja leikittelemällä löytää itselleen ja kumppanilleen parhaat keinot viihtyä vällyjen alla. Molemminpuolinen nautinto ja omista toiveistaan kertominen kuuluu osana hyvään ja tyydyttävään seksielämään. Jos ei uskalla kertoa omista tuntemuksistaan, voi seksielämä tuntua tylsältä ja arkipäiväiseltä.

Seksilelukaupat ovat miehille ja naisille

Seksikaupoista löytyy tasapuolisesti tuotteita sekä miehille että naisille. Kaikkia seksileluja löytyy usean eri koon, värin, muodon ja muun mieltymyksen mukaan. Seksilelukaupat ja niiden tuotteet tuovat mukavasti piristystä seksielämään. Sieltä löytää nopeasti vauhtia antavat liukuvoiteet ja käteen sopivat kiihottimet. Pitkillä seksikkäillä pitsisukilla saa kohotettua tunnelmaa vielä entisestään. Miehille löytyy kaikenlaisia stringejä, wetlook -alushousuja sekä muuta mukavaa. Erilaiset rooliasut antavat maustetta roolileikkiin, joka voi alkaa vaikkapa paikallisesta baarista.

Seksilelukauppaa valitessaan kannattaa vähän katsoa, että mistä tuotteensa tilaa. Ennen ostopäätöstä on hyvä lukea arvosteluja niin kaupoista kuin tuotteistakin. Uusia asiakkaita lahjotaan ilmaistuotteilla ja edullisilla tarjouksilla. Penispumput ja muut tarvikkeet saattaa löytää edulliseen hintaan. Ensimmäisten seksilelujen ostaminen on usein vähän hakuammuntaa, sillä eihän voi tietää mikä miellyttää, ennen kuin on kokeillut.