esileikkejä

Kuumia esileikkejä

Oletko harrastanut kuumia esileikkejä vai haluaisitko harrastaa niitä? Jatka lukemista, niin saat muutamia nautinnollisia vinkkejä tyydyttäviin esileikkeihin. Esileikkiä voivat olla suudelmat, hyväilyt ja koskettelu, joka saa kiihottumaan ja haluamaan lisää. Seksivälineitä voi käyttää esileikissä, mikäli se molempien mielestä on hyvä vaihtoehto. Ehdottoman tärkeää on keskustella kumppanin kanssa esileikistä, seksistä ja siitä, mikä saa omat hormonit hyrräämään.

Seksihalua voi pitää yllä myös masturboimalla säännöllisesti, sillä nälkä kasvaa syödessä. Seksielämää piristääkseen voi kirjoittaa listan, jossa on erilaisia esileikkejä. Listalta voi sitten yksin tai yhdessä valita jonkun tunnelmaan ja aikatauluun sopivan.

Tiivistä tunnelmaa pelaamalla seksipelejä

Netistä löytyy erilaisia seksipelejä ja niitä voi tilata myös seksikaupasta. Erilaisia seksileluja käyttämällä voi nopeasti virittäytyä tunnelmaan. Siihen voi valita vaikkapa pullonpyöritys -tyylisen pelin, jossa kumppani saa valita tehtävän. Toinen vaihtoehto tämän tyyliseen peliin on se, että häviäjä joutuu riisumaan aina yhden vaatteen kerrallaan.

Erilaiset pelit ovat mitä parhaita esileikkejä, sillä niistä saa hyvän alun intiimiin illanviettoon. Annatteko arpakuution valita seuraavan seksiasennon? Se on jännittävää ja ennalta-arvaamatonta. Lautapelit kiihottavine tehtävineen toimivat hyvinä tunnelman kohottajina. Pikkutuhmat Kama Sutra-aiheiset pelikortit tekevät pelaamisesta paljon hauskempaa. Peleistä saa mukavia vinkkejä ja uusia tapoja harrastaa seksiä.

Esileikin vaikutusta ei voi väheksyä

Esileikki on mahtava tapa säilyttää hyvä ja rakastava yhteys omaan partneriin. Se on toisesta välittämistä ja toisen huomioon ottamista mitä parhaalla tavalla.

  • Se on tärkeä seksiin ja nautintoon valmistava hetki kummallekin sukupuolelle
  • Esileikkiä harrastamalla oppii tuntemaan kumppaninsa kehon mielihyväalueet
  • Esileikki laukaisee jännitystä ja vapauttaa

Seksivälineet esileikin aikana

Esileikin aikana voi hyvin käyttää mitä erilaisimpia seksivälineitä. Se on helppo ja nautinnollinen keino saada oman kumppaninsa kehon aistit heräilemään. Kosketukset voivat aluksi olla höyhenenkevyitä ja aistillisia. Erilaiset klitoriskiihottimet toimivat hyvin esileikissä. Miehille tarkoitetulla vibraattorilla saa otettu mukavat alkulämmöt kiihkeään seksiin.

Ylellisen lämmittävät hierontaöljyt herkistävät aisteja ja korostavat seksuaalista mielihyvää. Hieromalla sitä hellästi toisen vartalolle saa hänen nautintonsa kasvamaan entisestään. Rasvatulle alueelle puhaltamalla saa aikaan aistien myllerryksen. Seksivälineitä voi käyttää leikkisään ja kiusoittelevaan seksiin. Hierontakynttilän lämmintä ja hyvältä tuoksuvaa vahaa voi käyttää hierontaöljynä. Se jättää ihon ihanan pehmeäksi ja kihelmöiväksi.