dildot

Dildot ja muut suositut seksilelut

Mitä seksilelut ovat?

Seksileluiksi ymmärretään välineet ja tarvikkeet, joita voidaan käyttää apuna seksissä tai masturboinnissa ja joiden tarkoituksena on tuottaa seksuaalista mielihyvää käyttäjälle. Dildot ja muut suositut seksilelut voi hankkia erotiikkaliikkeestä tai internetin verkkokaupoista, joissa ostoksen voi hoitaa huomaamattomasti. Etuna on yleensä se, että yrityksen nimi ei herätä huomiota tiliotteessa tai paketissa, vaan saapuu huomaamattomasti kotiin.

Seksivälineet voidaan jakaa kolmeen kategoriaan niiden käyttäjän perusteella. Osa välineistä on tarkoitettu naisille, toiset miehille, ja osa sopii kummankin sukupuolen käytettäväksi seksuaalisen mielihyvän tuottamiseen.

Naisille tarkoitettu tunnetuin seksilelu on dildo. Dildo voi olla valmistettu kumista ja muovista ja se on usein muotoiltu muistuttamaan miehen penistä. Osassa malleissa on pattereilla toimiva moottori, joka päällä ollessaan värähtelee ja näin ollen tuottaa mielihyvää. Tämän seksivälineen nimi on vibraattori tai hieromasauva. Se onkin suosittu käyttäjien keskuudessa sen helppouden vuoksi. Muita naisille suunnattuja välineitä ovat esimerkiksi klitoriskiihottimet ja geishakuulat, jotka tuottavat mielihyvää ja parantavat alanpään lihasten vahvuutta ja näin ollen voivat tehdä seksistä nautinnollisempaa.

Miehille suunnatuista seksileluista suosituimpia ovat penispumput, penisrenkaat sekä tekovaginat. Kaksi ensin mainittua on suunniteltu parantamaan erektion voimakkuutta ja kestoa, ja pumpuilla voidaan pyrkiä myös kasvattamaan peniksen kokoa. Tekovagina on väline, joka on suunniteltu ja muotoiltu muistuttamaan naisen vaginaa. Se on useimmiten valmistettu kumista tai silikonista, ja se voidaan liukastaa ja lämmittää jotta se muistuttaisi mahdollisimman paljon esikuvaansa. Osa malleista on moottoroituja, joissa värinällä pyritään lisäämään käyttäjän nautintoa. Tekovaginoita on eri kokoisia ja muotoisia, ja tarjolla on myös malleja jotka pyrkivät muistuttamaan vaginaa kireämpää peräsuolta.

Molemmille sukupuolille suunniteltuja seksileluja ovat esimerkiksi anaalitapit sekä nänninipistimet. Anaalitappi on hieromasauvaa muistuttava tappi, jonka voi laittaa peräaukkoon tuottamaan seksuaalista mielihyvää. Muotoilunsa puolesta anaalitappi eroaa hieromasauvasta sen leveän alapäänsä ansiosta, jonka tarkoituksena on estää tappia katoamasta kokonaan peräsuolen sisään. Osassa malleissa on myös värinä- eli vibraattori.

Olitpa sitten mies tai nainen, dildot ja muut suositut seksilelut ovat hyvä tapa piristää parisuhteen seksielämää, tai helpottaa ja lisätä nautintoa masturboidessa.