Siirry suoraan sisältöön
Kaalimadon mainokset soivat iloisesti radiossa.

Kaalimadon mainokset saavat hymyn huulille

Kaalimadon mainokset ovat varmasti kaikille radiota kuunteleville tuttuja. Mainoksista tuttu musiikki on varsinainen korvamato ja suomalaisille hyvin tuttu suosituimmilta radiokanavilta. Kaalimato on kuitenkin onnistunut luomaan mainoksista myös pienempien kuulijoiden korville sopivia, sillä niiden sisältö aukeaa vasta kuulijalle, joka ymmärtää tuhmempaa huumoria. Sen lisäksi, että mainokset saavat hymyn huulille, voisi niillä ajatella olevan myös tärkeämpiä merkityksiä.

Kaalimadon mainokset radiossa

Pienempien kuulijoiden korvaan saattaa myös tarttua tämä korvamato ja kysymyksiä saattaa herätä. Kenties olet kuullutkin, että näin on joillekin vanhemmille käynyt? Kaalimadon mainokset voivat toimia hyvin siltana lapsen kanssa käytävään seksuaalikasvatukseen. Lapsen kysymyksiä, joita mainokset ehkä saavat aikaan, ei tarvitse hämmentyä ja hyssytellä, vaan lapselle voi vastata ikätasoon sopivasti. Lapselle jo lyhytkin ja rehellinen vastaus saattaa tyydyttää tiedonjanon.

Seksilelukaupat ovat vakiinnuttaneet aseman suomalaisten elämässä. Iso osa suomalaisista on tilannut seksilelukaupoista jotain itselleen tai yhdessä kumppanin kanssa. Seksileluista voidaan keskustella avoimesti, eivätkä ne aiheuta enää yhtä suurta häpeää, kuin aikaisemmin. Kaalimato omalta osaltaan normalisoi seksileluja myyviä kauppoja tuomalla mainokset tunnetulle radiokanavalle. Siellä seksilelumainokset kuuluvat samaan tapaan, kuin mitkä tahansa mainokset.

Oletko tilannut Kaalimadon uutiskirjettä sähköpostiisi?

Kaalimadon uutiskirjeellä on kaksi hyvää puolta. Uutiskirje sisältää mainoksia seksilelutarjouksista. Tarjouksia kannattaa seurata, koska sieltä voi löytää mielenkiintoisen tuotteen, jota ei ole koskaan aikaisemmin edes nähnyt. Uutiskirje sisältää myös seksuaalisuuteen ja seksuaaliterveyteen liittyviä artikkeleita. Uutiskirjettä tilatessa voit itse määritellä, millaisista asioista olet kiinnostunut ja vastaanottaa sinulle kohdennettua mainontaa ja artikkeleita.

Avainsanat: